Ti 17.10.2017 23:41

13.12.2016
Lisävoimia myyntiin >>

31.10.2013
Varaosat Webbshopista >>


Tuotteet


Etusivu
Yritys
Tuotteet
Tuotteet
Auton päällirakenteet
Perävaunut
Trailerit
ATP - päällirakenteet
ATP - perävaunut
Citytrailer
Tekniset ratkaisut
Erikoisratkaisut
Huolto
Varaosat
Ota yhteyttä
Vapaat työpaikat
Vaihtovaunut
Aftersales Services
Kuvagalleria

Parasta laatua asiakasta kuunnellen

Limetecin toiminnan johtoajatuksena on asiakaslähtöinen laatuajattelu. Tahto löytää paras ratkaisu asiakkaiden erilaisiin kuljetustarpeisiin.

Limetecin rakentamien perävaunujen ja päällirakenteiden toimivuuden ja vankan laadun takaavat yli 50 vuoden kokemus kuljetusalasta, viimeistelty suunnittelu- ja tuotantotekniikka sekä halu vaalia asiakassuhteita, luoda niistä pysyviä ja pitäviä. Vankkumaton periaate on lunastaa asiakkaille annetut lupaukset.

Huippulaatuiset perusratkaisut

Limetecillä jokapäiväiset perusratkaisutkin ovat alansa ehdotonta huippuluokkaa. Asiakaslähtöinen laatuajattelu on suunnittelun ja tuotekehityksen perusta. Työtä tehdään asiakkaita kuunnellen.

Kuljetusalan vankka tuntemus ja asiakkaiden toivomusten toteuttaminen ovat Limetecin menestyksen salaisuus. Jatkuva tuotekehitys ja kokemuksen tuoma kyky ennakoida asiakkaiden tulevia tarpeita antavat mahdollisuuden viedä visioita askeleen pidemmälle.


Selkeät ja toimivat ratkaisut

Limetecin ratkaisut kestävät aikaa ja kovaa kulutusta. Myös erikoisratkaisuja vaativissa tilanteissa Limetecin toiminnan kulmakivinä ovat selkeys, helppokäyttöisyys ja kestävimmät materiaalivalinnat.

Uusille kuljetustarpeille parhaan ratkaisun löytymisen takaa pitkä kokemus, ammattitaito ja kyky katsoa tilannetta asiakkaan näkökulmasta ja perehtyä heidän toimintaansa.

 
Oy LIMETEC Ab
Isokalliontie 4,
FIN-67600 KOKKOLA
PL 550,
FIN-67701 KOKKOLA
Puh. 020 7475 000
Fax 020 7475 444