FIN | SVE | ENG | NOR |

Smarta Transportlösningar

Team Limetec

PÅBYGGNADS LÖSNINGAR FÖR BILAR OCH SLÄPVAGNAR

Team Limetec planerar och tillverkar påbyggnader och släpvagnar samt dollys utgående från kundens behov och önskemål.

Planeringen och tillverkningen sker i Karleby, Finland där vi har moderna och tidsenliga utrymmen och vi använder oss av den modern teknologin i hela processen. Vi har förnyat hela produktions konceptet under 2017.

Vi har flera monteringslinjer i fabriken, vilket möjliggör att vi mera effektivt kan tillverka påbyggnadslösningar till våra kunder. På en av våra linjer monterar vi Limetec Next produkter. Limetec Next är den nyaste i vårt produktsortiment, till vilken vi kan erbjuda olika utrustningsalternativ. På den andra linjen monterar vi Limetec Specials produkter, eller rättare sagt kundanpassade lösningar med specialfunktioner.


Välj rätt transportutrustning för ditt behov


Team Limetecs transportlösningar består av två produktfamiljer, Limetec Next och Limetec Specials.


Limetec Next

Vår nyaste produktfamilj- standardiserade utrustningsalternativ. Snabb leveranstid.

KUNDLEVERANSER
Limetec Next

Skräddarsydda lösningar. Vi specificerar behovet tillsammans med kunden och erbjuder en effektiv planeringstjänst.

KUNDLEVERANSER

Lång erfarenhet inom transport

Med vår långa erfarenhet inom transport och påbyggarbranchen kan vi säkerställa hög kvalitet och bra funktionalitet samt bra finish på våra produkter.

Tunga fordon och godstransporter hör till vår kärnkompetens. Vår långa erfarenhet i branchen och vårt kunnande inom transportsektorn är en styrka som gör att vi kan erbjuda lösningar som ger mervärde åt våra kunder.

Med fokus på ett brett utrustningssortiment ,modern teknologi och genom att satsa på design kan vi säkerställa att transportutrustningen som Limetec levererar passar för ditt behov.

De grundläggande principerna i vår verksamhet är kundfokusering och kvalitetstänkande. Vår målsättning är att erbjuda den bästa lösningen för våra kunder. Genom ett nära samarbete med kunderna har Team Limetec fått en god kännedom om de krav som ställs på transportutrustningen i praktiken, och denna kunskap är ovärderlig i företagets produktutveckling. Design, robusthet och användarvänlighet är av avgörande betydelse också i de många detaljerna.

Vi planerar och tillverkar och utrustar våra produkter med kvalitetskomponenter som är tillverkade i Europa enligt gällande standarder.

Vår verksamhet styrs också av en vilja att ge bra service också efter leveransen. Vi erbjuder genom våra återförsäljare och våra samarbetspartners tillgång till pålitlig och högklassig service och reservdelar nära dig.

Team Limetecs huvudsäte finns i Karleby, Finland. Största delen av vår produktion levereras till nordiska marknaden Sverige, Finland och Norge. Limetec planerar och tillverkar morgondagenslösningar för dagens transporter när gäller godstransporter där det ställs höga krav på kvalitet och effektivitet.Hög finish

Robusta konstruktioner

Kvalitets-komponenter

Skräddarsydda lösningar


Hur kan vi hjälpa?

VI VILL HITTA DEN BÄSTA LÖSNINGEN FÖR DITT BEHOV

Kontakta oss

Team Limetec:s huvudsäte finns i Karleby, Finland. Största delen av vår produktion levereras till nordiska marknaden Sverige, Finland och Norge. Vi erbjuder genom våra återförsäljare och våra samarbetspartners tillgång till pålitlig och högklassig service och reservdelar nära dig.