FIN | SVE | ENG | NOR |

Edelläkävijän kuljetusratkaisut

Team Limetec

RASKAAN KALUSTON PÄÄLLIRAKENTEET JA KUORMATILARATKAISUT

Team Limetec suunnittelee ja valmistaa asiakkaidensa tarpeen mukaan räätälöidyt raskaan kaluston tavarankuljetusratkaisut kuten kuorma-autojen päällirakenteet, perävaunut ja dollyt.

Kuljetuskaluston suunnittelu ja tuotanto tapahtuvat Suomessa Kokkolassa ajanmukaisissa tiloissa uusinta tekniikkaa prosessin kaikissa vaiheissa hyödyntäen. Tehtaan tuotantokonsepti on uusittu ja otettu käyttöön vuoden 2017 aikana.

Tehtaallamme on käytössä useampi kokoonpanolinja, joiden ansiosta voimme tehokkaammin valmistaa asiakkaallemme sopivat kuljetusratkaisut. Yhdellä tuotantolinjalla valmistamme Limetec Next -tuotteita. Limetec Next on uusin tuoteperheemme, johon on saatavissa erilaisia varusteluvaihtoehtoja. Toisella linjalla viimeistelemme Limetec Specials -tuotteita eli asiakasräätälöidyt kuormakorit erityisominaisuuksilla. Tuotantomme on tehokasta, koska se on standardisoitu mahdollisimman pitkälle ja asiakasräätälöinti toteutetaan vasta valmistuksen loppuvaiheessa. Näin asiakkaamme hyötyy nopeista toimitusajoista.


Valitse tuotteet kuljetustarpeesi mukaan


Kaikki Team Limetecin kuljetusratkaisut on jaettu kahteen tuoteperheeseen, jotka ovat Limetec Next ja Limetec Specials.


Limetec Next

Uusin tuoteperheemme vakioiduilla varusteluvaihtoehdoilla. Nopea toimitusaika.

KATSO ASIAKASTOIMITUKSET
Limetec Next

Asiakasräätälöity kuljetusratkaisu. Määrittelemme tarpeesi yhdessä ja tarjoamme tehokkaan suunnittelupalvelun.

KATSO ASIAKASTOIMITUKSET

Huomisen ratkaisuja tämän päivän kuljettamiseen

Osana Kuorma-autokorjaamo Mäkelä Oy:n omistamaa konsernia tarjoamme pitkäaikaista osaamista ja kokemusta alalta. Vahva asiantuntemus ja ammattitaitoinen henkilökunta varmistavat, että lopputuote on korkealaatuinen ja kuljetustarpeeseen optimoitu.

Laaja varusteluvalikoima, huipputeknologia ja panostus muotoiluun takaavat, että Team Limetecin toteuttama kuljetuskalusto on sopivin ratkaisu yrityksesi kuljetustarpeisiin. Meidän ratkaisuillamme raskas liikenne sujuu, oli kyseessä sitten konttikuljetukset, kappaletavarakuljetus tai rahtikuljetus.

Asiakaslähtöisyys ja laatutietoisuus ovat toimintamme perusperiaatteita. Tavoitteenamme on tarjota optimaalisin kuljetuskalusto asiakkaamme liiketoimintaan. Koko toimitusketjumme suunnittelusta tuotannon kautta huoltoon on hiottu palvelemaan asiakkaamme tarpeita: Limetec Next ja Limetec Specials tuoteperheistä löydät varmasti sinulle sopivan kuljetusratkaisun.

Team Limetecin laadun perustana ovat kestävät rakenteet ja luotettavat komponentit. Siksi tavarankuljetusratkaisumme kestävät aikaa ja kovaa kulutusta myös erikoisratkaisuja vaativissa tilanteissa. Suunnittelemme ja valmistamme tuotteemme itse luotettavien alihankkijoiden eurooppalaisten standardien mukaisista, Euroopassa valmistetuista laadukkaista komponenteista.

Toimintaamme määrittelee myös hyvä palvelu toimituksen jälkeen. Tarjoamme jälleenmyyjiemme ja palvelupisteidemme kautta läheltä löytyvää hyvää palvelua kaikille asiakkaillemme. Se tarkoittaa myös luotettavaa huoltoa ja varaosapalvelua.

Team Limetecin päätoimipaikka sijaitsee Kokkolassa Suomessa. Suurin osa tuotteistamme menee päämarkkinoillemme Pohjoismaihin eli Suomeen, Ruotsiin ja Norjaan. Kun kyseessä on tavarankuljetus, jota koskee suuret laatu- ja tehokkuusvaatimukset, Team Limetec kehittää huomispäivän kuljetuskaluston tämän päivän kuljetuksiin.Viimeistellyt tuotteet

Kestävät rakenteet

Laadukkaat komponentit

Räätälöidyt ratkaisut


Miten voimme auttaa?

HALUAMME LÖYTÄÄ PARHAAN RATKAISUN JUURI SINUN KULJETUSTARPEISIIN

Ota yhteyttä

Limetecin päätoimipaikka sijaitsee Kokkolassa Suomessa. Asiakkaamme toimivat Pohjoismaissa. Tarjoamme jälleenmyyjiemme ja palvelupisteidemme kautta läheltä löytyvää hyvää palvelua kaikille asiakkaillemme.