FIN | SVE | ENG | NOR |

Limetec – korkeaa laatua ja hyvää palvelua

Teamlimetec Oy Kokkolassa suunnittelee ja valmistaa kuorma-autojen päällirakenteita ja perävaunuja erilaisiin kuljetustarpeisiin. Raskaankaluston huolto ja korjaukset sekä varaosapalvelut kuuluvat myös yrityksen tarjontaan. Toiminta tapahtuu ajanmukaisissa tiloissa ja tuotannossa käytetään uusinta tekniikka aina suunnittelusta itse toimitukseen saakka. Vuonna 1994 perustetulla yrityksellä on takanaan yli 60 vuoden kokemus kuljetusalasta. Se auttaa meitä tuomaan lisäarvoa asiakkaillemme tehokkaiden ja asiakasystävällisten yksittäisratkaisujen kautta. Yrityspolitiikkaamme kuuluu korkea laatutaso kaikissa prosesseissa ja toimiva palvelu myös toimituksen jälkeen.

Kaikille asiakkaillemme tarjoamme hyvää palvelua jälleenmyyjiemme ja palvelupisteidemme kautta.

Alusta saakka Limetecin päällirakenteet ovat herättäneet luottamusta asiakkaissa, joilla on suuret laatu- ja tehokkuusvaatimukset. Kaikki heloitukset ovat ruostumatonta terästä ja yksityiskohtia kehitetään jatkuvasti, jotta asiakkaan kuljetustarpeita voitaisiin helpottaa ja parantaa taloudellisesti kannattavalla tavalla.

Hyvät asiakaskontaktit ja huolellinen dokumentointi luovat pohjaa Limetecin tulevaisuuden tuotteille.

Limetecin tuotteita luonnehtivat käyttäjäystävällisyys, vankka laatu ja viimeistely. Limetec kehittää ”huomispäivän ratkaisut tämän päivän kuljetuksiin”.
Viimeistellyt tuotteet

Kestävät rakenteet

Laadukkaat komponentit

Räätälöidyt ratkaisut


Limetecin päätoimipaikka sijaitsee Kokkolassa Suomessa. Asiakkaamme toimivat Pohjoismaissa. Tarjoamme jälleenmyyjiemme ja palvelupisteidemme kautta läheltä löytyvää hyvää palvelua kaikille asiakkaillemme.