FIN | SVE | ENG | NOR |

Limetecin modernit ja kevyet dollyt kuorma-autoihin

Limetec Oy suunnittelee ja valmistaa laadukkaat, viimeistellyt, modernia muotoilua edustavat ja alhaisen omapainon dollyt eli apuperävaunut raskaalle kalustolle. Lopputuotteen laadun ja toimivuuden takaamiseksi dollyt valmistetaan alusta loppuun modernilla tuotantolinjallamme Kokkolassa Suomessa, käyttäen luotettavien alihankkijoiden eurooppalaisten standardien mukaisia, Euroopassa valmistettuja laadukkaita komponentteja.

Jokainen Limetecin valmistama dolly-perävaunu valmistetaan ratkaisemaan asiakkaamme kuljetustarpeet. Testaamme tuotteemme huolellisesti aina ennen toimitusta. Kaikki dollyt toteutamme räätälöidysti ja ne sisältävät laajan käyttöä helpottavan vakiovarustelun.

Limetec Light Dolly valmistetaan tilauksen mukaan ja se voidaan toimittaa kahdella ajokorkeudella toimivana.

Kun investoit uuteen kalustoon, kysy dolly-traileri Limeteciltä. Se kannattaa!

Limetec Specials

Asiakasräätälöity kuljetusratkaisu. Määrittelemme tarpeesi yhdessä ja tarjoamme tehokkaan suunnittelupalvelun.

KATSO ASIAKASTOIMITUKSET
Tiesitkö...

Mikä on dolly?

Dolly on rekisteröinnin vaativa yksi- tai kaksiakselinen apuperävaunu. Dolly-kärry on varustettu vetopöydällä. Dolly kytketään yleensä kuorma-autoon, jossa on vetokytkin. Kuorma-auton vetokytkimen pitää olla hyväksytty dollyn vetoon, koska dollyn aisa on kiinteä. Dolly pitää aina varustaa jarruilla ja takavaloilla ja se pitää katsastaa vuosittain.

Kun dolly-vetolaite ja puoliperävaunu yhdistetään, kuorma-autoon saadaan käytännössä melkein samanlainen perävaunu kuin varsinainen perävaunu on.

Dolly on yleisessä käytössä Suomessa, koska täällä yhdistelmiä koskevat pituussäännökset ovat Manner-Eurooppaa vapaampia. Siksi Manner-Euroopasta saapuneet puoliperävaunut haetaan Suomen satamista yleensä dollyn avulla eikä puoliperävaunun vetoautolla.Viimeistellyt tuotteet

Kestävät rakenteet

Laadukkaat komponentit

Räätälöidyt ratkaisut


Limetecin päätoimipaikka sijaitsee Kokkolassa Suomessa. Asiakkaamme toimivat Pohjoismaissa. Tarjoamme jälleenmyyjiemme ja palvelupisteidemme kautta läheltä löytyvää hyvää palvelua kaikille asiakkaillemme.